- Guanyador de la Lliga Catalana de duatló de carretera 2010/2012
- Guanyador de la Lliga Catalana de duatló de muntanya 2011

dimarts, 24 de juliol del 2012

LA OPINIO DE ELS NOSTRES (3)

A continuació doncs aquest espai recollint la opinió dels fets i tal com va afrontar la cursa i com la va resoldre el ROGER SERRANO

A continuació els seus comentaris i alguna prova (foto) de la cursa

Els triatletes del CERR, Roger Serrano, Anna Noguera i Jordi Coromines, van disputar aquest passat cap de setmana el campionat d’Espanya de triatló Cross, on En Roger Serrano es va proclamar campió en categoria absoluta i sub-23 i Anna Noguera en categoria sub-23. Jordi coromines va acabar sisè en la categoria sub-23.

En la prova masculina el Triatleta Roger Serrano va dominar la prova des del tram de natació on ja es va situar en primera posició fins a meta on va arribar amb més d’un minut i mig d’avantatge respecte el segon classificat.

Anna Noguera va fer un gran paper en la seva categoria i també en categoria absoluta on va estar entre les 8 primeres durant tota la cursa, acabant en aquesta posició a meta.

Jordi Coromines va tenir problemes en el sector de bici on comenta que es van perdre i la seva posició va quedar condicionada.

Comentar que va ser un circuit realment dur, amb un desnivell acumulat de 900 metres, coronant a quasi 1500 mts d’altitud. Un circuit poc tècnic a nivell de bicicleta de muntanya però si molt exigent per les fortes pujades i el terreny enganxós ja que predominava la sorra pels camins forestals. Realment un circuit de muntanya on es va poder veure reflectit el nivell sobre la bicicleta de muntanya.