- Guanyador de la Lliga Catalana de duatló de carretera 2010/2012
- Guanyador de la Lliga Catalana de duatló de muntanya 2011

dilluns, 2 de juliol del 2012

Marcelo Reymundi i Anna Noguera Grans èxits

El passat 29 de juny es van desplaçar Anna Noguera i Marcelo Reymundi als campionats d'Espanya de duatló de muntanya que enguany es disputava a San Agustín de Guadalix(Madrid).
La prova constava de 6 km de carrera a peu en terreny mixte, 20km amb bicicleta de muntanya i acabant amb 3km de cursa a peu per circuit urbà.
A les 11:17 es donava la sortida èlit femenina, on teniem l'Anna Noguera com a representant del club i a les 11:45 el Marcelo Reymundi en la categoria de grup d'edats de 35-39.
El primer tram tot baixada d'asfalt fins a endinsar-nos a un parc ben plà però irregular . Continua amb pujada per tornar direcció al box.
Amb btt circuit molt ràpid i variat pista rodadora asfalt però alhora amb 3 parts tècniques de baixada i una forta pujada. Allà es decidia bona part de la carrera . Constaba de 2 voltes a un circuit de 10km al final de la última part en Marcelo va patir una caiguda el qual li va fer perdre uns segons del grup capdavanter.
El tercer tram de 3 km urbans eren ràpids però les forces ja eren justes i la calor del migdia ja es començava a notar.
Resultat mès que satisfactori pels integrants del club.
Anna Noguera es classificava 4a de la general èlit i primera sub-23 marcant sempre els millors parcials als trams de còrrer.
En Marcelo va entrar com a 2on classificat en categoria GE de 35-39 a escassos 10 metres de guanyador de la prova en aquesta categoria (i fent el millor parcial de bici del seu grup).

Gran temporada dels nostres duatletes!!!

Felicitats i gràcies per deixar el nostre club tan amunt!!