Palmarès

- Campió d'Espanya elit de duatló carretera 2010
- Subcampió d'Espanya elit duatló carretera 2011/2012/2013
- Campió d'Espanya júnior de triatló 2010
- Subcampió d'Espanya sub 23 de triatló 2011
- Subcampió d'Espanya sub 23 duatló de carretera 2011
- Campió de Catalunya de duatló carretera 2010/2011/2012 /2013
- Campió de Catalunya de duatló de muntanya 2011/2012/2013
- Subcampió de Catalunya de Triatló 2012
- Subcampió de Catalunya de Triatló de Muntanya 2012
- Guanyador de la Lliga Catalana de duatló de carretera 2010/2012
- Guanyador de la Lliga Catalana de duatló de muntanya 2011

diumenge, 3 de març de 2013

EL CERRR IGUALADA, competeix al ARAGÒ.

LECIÑENA 2013 ;  MARTI CUADRAS, MARCELO REYMUNDI, JORDI MORENO ,SERGIO BURON,  JORDI CARPI, ORIOL DALMAU, ISIDRE GUIXA, LLUIS SIMON I ANGEL SALGADO2 equips del club es van desplaçar a la població de Leciñena, on es va dur a terme una duatlò per equips. Després de la bona experiència viscuda ara fa un mes al Prat, la gent es trobava super motivada per tornar a competir en aquesta disciplina per equips.

Mes de 70 equips es van presentar a aquesta població per participar-hi. Els clubs estaven distribuïts en categoria ELIT, OPEN i POPULAR

Començant per la categoria, elit, es va tenir que muntar un equip de emergència, donades les baixes que tenia aquesta formació, per un costat teníem  al HECTOR COLOM, malmès degut a un atropellament que va tenir al anar entrenant sortint de casa, el RAMON SANCHEZ, convalescent encara de la operació que se li va practicar al peu, per una berruga, i el XAVI ROCA, vigilant a la senyora a veure si era pare o tenia que esperar. Donat aquest panorama, l’equip només tenia 3 integrants per lo que es tenia que trobar una alternativa per sortir amb garanties i fer una bona classificació i per contra no debilitar l’equip “b”

Finalment es va optar per pujar al primer equip al JORDI CARPI, home amb força experiència i que de forma espontània es va motivar per fer-ho d’allò més be. I la prova la va superar amb nota doncs l’equip va funcionar a la perfecció, amb la bona feina del esmentat JORDI CARPI, el LLUIS SIMON, que estava una mica nerviós, degut a que el Prat no li va sortir una bona cursa, conjuntada amb la regularitat del ISIDRE GUIXA ( L’home mes en forma en aquest moments de la temporada), i del ORIOL DALMAU, que també es un valor segur. Aquest grup va lluitar amb els millors equips del ARAGO, alguns vinguts del País Basc i de les Castelles, aconseguien un meritori setè lloc, de 25 equips participants, amb només quatre integrants tenint la possibilitat de portar 6 unitats a cada equip. Realment van demostrar trobar-se molt forts, doncs cal ressaltar que al darrer running van marcar el tercer millor registre. EL CERRR IGUALADA, doncs va fer un temps de 1h 02’16’’. Els equips que van pujar al pòdium va ser el equip professional del SALTOKI, seguit per el FONCASA i el CD KIROL., millorant així la onzena posició de la edició anterior.

A la categoria OPEN, que reunia aquesta, els equips B, C, … de les formacions elit, es van aplegar 40 equips, amb escasses diferencies a la classificació final. Cal ressaltar que els 4 primers equips classificats es van separar per 26 segons.

De brillant cal destacar l’actuació del equip”B” del CERRR IGUALADA. L’equip conjuntat des de el primer running marcat per el SERGIO BURON i el JORDI MORENO, va fer que s’arribés a la transició, per agafar les bicicletes tots amb un bon estat, i després de passar el repetjó només al començar el tram, la màquina rodadora, ANGEL SALGADO, va posar l’equip a 50 kms per/hora al primer tram, disfrutant tots de la velocitat amb bicicleta. Al girar, a la meitat del recorregut, la cosa es complicava doncs eren aproximadament 7  kms, amb certa línia ascendent a una mitja del 3 %, però la màquina funcionava a la perfecció, i aquí l’equip va començar a superar rivals per marcar el segon millor registre. Amb la feina feta l’ANGEL va donar el relleu al MARTI CUADRAS i al MARCELO REYMUNDI, que es van marcar el darrer parcial de running d’acord amb les seves possibilitats i al final, pòdium, segons només superats per l’equip ST. CASABLANCA per 19 segons i superant al tercer classificat el ZENIT TRIATLON, per 3 segons.

Al final tots els integrants tant d’un equip com l’altre molt satisfets I a buscar una nova cursa de aquesta mena, doncs les ganes I son I la gent disfrutar d’allò mes. El temps foren

ST – CASABALANCA       1H04’36’’
CERRR IGUALADA “B”   1H04’55’’
ZENIT TRIALTON              1H04’58’’Afegeix la llegenda


CERRR IGUALADA , SEGON CLASSIFICAT