- Guanyador de la Lliga Catalana de duatló de carretera 2010/2012
- Guanyador de la Lliga Catalana de duatló de muntanya 2011

dimecres, 13 de març del 2013

L’IVAN CORDON, A GAVA

Aquest passat cap de setmana es va dur a terme la mitja marató de Gava, amb la participació del triatleta del CERRR IGUALADA, IVAN CORDON, que va classificar-se en un bon lloc, el 92 amb mes de 900 participants.  L’IVAN va arribar amb un temps de 1h30’05’’, bon temps tot i a les molèsties que va patir als darrers kilòmetres que li van impedir fer una millor marca, doncs fins pràcticament al tram final de la prova, anava al grup de la llebre de 1h25’. Això i el fort vent que va castigar la cursa va fer que el crono de tots els participants en general fossin mes elevats que amb condicions normals

Malgrat el contratemps, l’IVAN CORDON, que ens hem assabentat que està en fase d’entrenament per fer el seu debut a la distancia IRONMAN, properament, va realitzar una bona cursa i a la vegada anar afegint metres per el que es un dels objectius de la temporada