Palmarès

- Campió d'Espanya elit de duatló carretera 2010
- Subcampió d'Espanya elit duatló carretera 2011/2012/2013
- Campió d'Espanya júnior de triatló 2010
- Subcampió d'Espanya sub 23 de triatló 2011
- Subcampió d'Espanya sub 23 duatló de carretera 2011
- Campió de Catalunya de duatló carretera 2010/2011/2012 /2013
- Campió de Catalunya de duatló de muntanya 2011/2012/2013
- Subcampió de Catalunya de Triatló 2012
- Subcampió de Catalunya de Triatló de Muntanya 2012
- Guanyador de la Lliga Catalana de duatló de carretera 2010/2012
- Guanyador de la Lliga Catalana de duatló de muntanya 2011

dilluns, 30 de gener del 2012

DILLUNS, A TORNAR A LA RUTINA


Després del bon cap de setmana que hem acomiadat el gener competitivament parlant, ens presentem a una setmana  clau, amb 2 fronts oberts.

El primer i tal es va  comentar en altres entrades, el dissabte anirem a Òdena a intentar fer  una bona cursa a la darrera prova del circuit català de duatlò de muntanya   on una vegada aconseguida matemàticament el segon lloc per equips a la lliga catalana per clubs, posició que ja es va aconseguir aquest diumenge a Tavèrnoles,  a veure si el MARCELO REYMUNDI o L’ALEJANDRO GOMEZ, poden guanyar el ranking individual que premia la persona mes regular de tota la temporada. Per aconseguir aquest guardó, o fas totes les proves (10) en posicions capdavanteres, com a fet el MARCELO, o participes en una part de les curses i les guanyes com a fet L’ALEJANDRO  amb  6 victòries  de 7 participacions  . Sort a tots dos al igual que la resta d’integrants del club que es presentin a la sortida.

I el segon punt el d’interès el tindrem a CALAFELL, on es disputarà la primera cursa del circuit català de duatlò però ara a la modalitat de carretera, on amb una participació total de 500 participants entre homes i dones,  el CERRR IGUALADA a inscrit a 16 integrants del club que van a competir amb moltes ganes de fer-ho a tots nivells:

Per una banda, tenim al SERGI RODRIGUEZ, L’ALBERT MORENO, EL ROGER ROCA, L’IVAN LIMIA, L’ISAAC DUARTE, que optaran a entrar tots dins el top 10, i algun d’ells ser el guanyador absolut de la prova. A nivell femení, també tenim les nostres opcions amb la MARTA BOTSORA, que dins de la categoria Junior, opta a posicions capdavanteres.

D’altre banda tenim els homes regulars del club que dins els seu nivell, sempre aconsegueixen unes classificacions meritòries entre el 50/60 primers. Aquí hi col·loquem al SERGIO BURON, JORDI CARPI, ISIDRE GUIXA, ORIOL DALMAU, i EL XAVI ROCA.

I un altre grup que l’integra  els debutants i els que a banda de competir lo millor possible, van a disfrutar de la prova amb unes altres pretensions com millorar dia a dia les seves prestacions personals i aquí enquadrem al JOSEP MARTI, MANEL ELIZARI, i els debutants que de ben segur ens donaran mes d’una sorpresa agradable tal com el GERARD MUXELLA, a la categoria Junior, i el LLUIS SIMON I EL RAMON SANCHEZ.

MOLTA SORT A TOTS I QUE EL DIUMENGE PUGUEM COMENTAR UNES BONES PRESTACIONS DE TOTS VOSALTRES

CERRR IGUALADA

foto ; MARCELO REYMUNDI