- Guanyador de la Lliga Catalana de duatló de carretera 2010/2012
- Guanyador de la Lliga Catalana de duatló de muntanya 2011

diumenge, 1 de gener del 2012

DUATLO DE MUNTANYA - CABRILS 31/12/2011

Altres components del nostre club van decidir acabar l’any participant al DUATLÒ DE CABRILS, prova amb 274 participants que van cobrir les distàncies de 5 kilòmetres de cursa a peu, per seguir desprès amb 20 kilòmetres de bicicleta de muntanya i per acabar 3 kilòmetres de cursa a peu.

Una nova exhibició del nostre du atleta EVER ALEJANDRO GOMEZ, el va conduir a una nova victòria aquesta temporada, aconseguint distanciar al segon classificat amb 3 minuts d’avantatge, demostrant així el potencial de aquest home davant de la resta de competidors en aquesta disciplina.

La resta de components del CERRR IGUALADA, varen acabar molt junts, entrat tots dins els 40 primers classificats de la cursa, lo que va servir per aconseguir la segona posició per equips a la cursa de 26 equips que varen aconseguir puntuar ( mínim 3 integrants del club a l’arribada.

Els nostres du atletes aconseguien els següents resultats i posicions
Lloc        temps                   atleta
1             1 h 33’ 45 ‘’         EVER ALEJANDRO GOMEZ
28           1 h 48’ 40’’          MARCELO REYMUNDI
32           1 h 49’ 13’’          MARC RELAÑO
39           1 h 50’ 04’’          ISIDRE GUIXA

Felicitats a tots ells per el molt bon paper a la cursa i desitjar-los que l’any 2012, els porti mes bons resultats per lo que resta de temporada a la disciplina de duatlò de muntanya