Palmarès

- Campió d'Espanya elit de duatló carretera 2010
- Subcampió d'Espanya elit duatló carretera 2011/2012/2013
- Campió d'Espanya júnior de triatló 2010
- Subcampió d'Espanya sub 23 de triatló 2011
- Subcampió d'Espanya sub 23 duatló de carretera 2011
- Campió de Catalunya de duatló carretera 2010/2011/2012 /2013
- Campió de Catalunya de duatló de muntanya 2011/2012/2013
- Subcampió de Catalunya de Triatló 2012
- Subcampió de Catalunya de Triatló de Muntanya 2012
- Guanyador de la Lliga Catalana de duatló de carretera 2010/2012
- Guanyador de la Lliga Catalana de duatló de muntanya 2011

dijous, 13 de setembre del 2012

EL CERRR AL MUNDIAL DE DUATLO (1)


EL CERRR IGUALADA, ben representat al mundial de duatlò amb tres dels millors duatletes deL estat, es troben a la recta final de la preparació, ara ja en una fase de recuperació per arribar al màxim de les seves possibilitats, parlem amb els seleccionats per la federació espanyola per disputar el mundial de duatlò el cap de setmana del 22/23 de setembre a Nancy (França). 

després de força temps sense estar convocat per la Federació a nivell internacional, parlem amb L’ALBERT MORENO, per tal de veure com a preparat aquest esdeveniment

ALBERT MORENO, AL ALP D'HUEZ
  1. animat de cara al mundial de duatlò, després de tornar a la internacionalitat després de força temps sense acudir-hi
          Esta clar que sempre fa il·lusió tornar a córrer un mundial i mes després de estar des de el 2008 sense assistir ‘hi.

     2.com compagines les proves de triatló de llarga distancia, que aquest any has introduït al teu calendari, amb les proves de duatlò. La preparació es molt diferent ?

        Doncs la veritat es que no es complicat, ja que hem dividit la temporada en diferents objectius i normalment esta coincidint que abans del duatlò estem fen un mig Ironmans i això em dona una      base molt bona de carrera a peu i de ciclisme, que un cop hem passat el mig Ironmans i ens centrem en el duatlò baixem el volum de les tres disciplines i afinem una mica mes amb més series de velocitat per tenir la xispa que es pot perdre al preparar el triatló de llarga distancia.

Però no es una preparació diferent sinó podríem dir que complementaria i en el meu cas em va bastant be.

     3.i les curses de ciclisme has aconseguit millorar el teu nivell en aquesta disciplina

       Crec que gracies a les carreres de ciclisme he aconseguit millorar molt en el sector ciclista , a més jo mateix he anat notant una evolució en les meves sensacions i en les classificacions de aquestes carreres, això s´ha traduït en millors resultats en carreres ciclistes ; el ritme que et donant aquestes carreres es impossible aconseguir-lo entrenant.

    4.quin objectiu et marques de cara al mundial, tant a nivell absolut com a nivell sots 23, que es la teva categoria

      A nivell absolut no em marco cap resultat, però se que si puc estar davant en la categoria sots23, podré obtenir uns resultats destacats a nivell absolut ; però es una cosa que no em treu el son, la meva carrera es amb els sots 23 no amb els absoluts.

   5.et sents pressionat com a component del CERRR IGUALADA, que el l’equip que aporta mes  (3) components a la selecció sent la base de la mateixa de cara a aquesta competició

   Pressionat gents, simplement em sento orgullós que el equip aportí 3 corredors a la carrera elit en un campionat del món.

   6.segons la teva opinió, qui son els favorits a conquerir el campionat

   En la categoria sots23 crec que els favorits son els francesos i els belgues , però se que puc estar amb ells i lluitant amb els millors fins el final.


  7.quina valoració fas de la actual temporada a punt d’acabar. Tens en previsió competir amb alguna altre cursa abans de tancar-la

  Doncs la valoració fins ara la podríem fer de Notable, ja que he guanyat carreres que tenia il·lusió (ej: camp de cat de duatlò, d’Espanya a part d´altres carreres), però crec que ara estem en el punt de dir si es una bona temporada o una excel·lent temporada i això ho sabrem a finals d´Octubre.

 8.i de cara a la nova temporada, ja tens pensat cap on et decantaràs al hora de fer el calendari


 De moment només penso en aquest any , però de cara l´any vinent suposo que el calendari serà molt similar a aquest, ja es veurà, encara queda molt :).