- Guanyador de la Lliga Catalana de duatló de carretera 2010/2012
- Guanyador de la Lliga Catalana de duatló de muntanya 2011

dimarts, 11 de setembre del 2012

ELS NOSTRES A PONTEVEDRA

Tal com vàrem avançar aquets darrers dies, 3 components del CERRR IGUALADA, es van desplaçar a Pontevedra per disputar el campionat d’Espanya de Triatló

SERGIO BURON A PONTEVEDRA

Anem a repassar la cursa del dissabte del grups d’edat on EL SERGIO BURON a la edat de 20-24 anys hi participava
En el primer tram de natació es va sentir còmode nadant a un bon ritme, cosa que li va permetre entrar a la segona disciplina del triatló, la bicicleta, dins d’un grup important. La pega fou que en lloc d’anar a ritme per tal de reduir  distancies als capdavanters, tothom feia la guerra per el seu costat i hi havia molts canvis de ritme, cosa que no aconsegueix anar endavant i en canvi muscularment es pateix bastant mes. Aquesta situació li va passar certa factura al SERGIO, que al darrer tram, els 10 kms., de running, no va poder progressar gaire dons el cansament ja feia acte de presencia. Al final 17 lloc a la seva categoria amb un temps de 2 hores 13 minuts i 11 segons.

MARTA BOTSORA

Ja entrats al diumenge hi ha primera hora entraven en carrera les juniors on la MARTA BOTSORA tenia dipositades esperances de fer una bona cursa en el seu debut en un campionat d’Espanya de triatló, a mes venint ja de una bona experiència en el campionat de duatlò.
Malgrat tot va sortir del aigua una mica enrederida, en vintena posició de 32 participants. Això la va obligar a tenir que donar-tot amb les altres disciplines i  fent un bon tram amb bicicleta, la quinzena posició, acompanyada del vuitè lloc al running, li van donar una meritòria dotzena posició, que la col·locant dins de les millors juniors estatals

ROGER SERRANO

Finalment a la categoria Elit, on la màxima atracció era veure el sots campió olímpic, JAVIER GOMEZ NOYA, va causar baixa de darrera hora, per una petita lesió al escalfament previ a la prova.
Això va provocar que la cursa no tingues un patró concret i amb tots els participants a l’aigua, per cobrir 1500 metres, composaven el primer grup una quinzena de triatletes aproximadament on el ROGER SERRANO, aconseguia entrar-hi en aquet grup capdavanter. Amb una transició molt ràpida aconsegueixen escapolir-se de la resta cinc triatletes, ALARZA, RAÑA, ABUIN, GODOY  i RAMON EJEDA. Veient que la cursa era en aquest pilot, el ROGER SERRANO, fa un esforç i al km 2 de bike, ja enllaça amb els esmentats.
Amb perfecta col·laboració per part dels integrants de la escapada, van aconseguint metres fins arribar a l’àrea de transició amb una avantatge molt important per disputar-se la victòria amb els 6 components de la escapada.
Efectivament amb 2 minuts d’avantatge es posen a cobrir el darrer tram de running, 10 kms, amb el nostre ROGER, que es manté a la escapada, tot i que darrera comencen a apretat els millors runars que formaven part del pilot, com OSCAR VICENTE, ISAC LOPEZ, IÁKI BALLDELLOU.
Malgrat estar fent una gran cursa, al voltant del km.7, el ROGER, se li reprodueixen els problemes musculars, cosa que el fan retirar-se de la prova, on tenia moltes possibilitats d’aconseguir medalla, amb condicions normals. Una llàstima , i esperem que la recuperació sigui ràpida i el vaguem ben aviat entre nosaltres.
El guanyador absolut, finalment fou FERNANDO ALARZA, AMB IVAN RAÑA en segon lloc i EL UXIO ABUIN ocupant el tercer lloc del pòdium