Palmarès

- Campió d'Espanya elit de duatló carretera 2010
- Subcampió d'Espanya elit duatló carretera 2011/2012/2013
- Campió d'Espanya júnior de triatló 2010
- Subcampió d'Espanya sub 23 de triatló 2011
- Subcampió d'Espanya sub 23 duatló de carretera 2011
- Campió de Catalunya de duatló carretera 2010/2011/2012 /2013
- Campió de Catalunya de duatló de muntanya 2011/2012/2013
- Subcampió de Catalunya de Triatló 2012
- Subcampió de Catalunya de Triatló de Muntanya 2012
- Guanyador de la Lliga Catalana de duatló de carretera 2010/2012
- Guanyador de la Lliga Catalana de duatló de muntanya 2011

dijous, 20 de setembre de 2012

NANCY ( 3) AMB ROGER ROCA


EL CERRR IGUALADAestarà ben representat al mundial de duatlò amb tres dels millors duatletes de estat. Es troben a menys de 48 hores per tal de sortir de dubtes i veure qui es el nou campió del mon de duatlò. Es per això que ens adrecem al actual campió per copsar les seves impressions i si es veu amb opcions de repetir títol. EL ROGER ROCA AL CIRCUIT DE MONTMELOen ROGER ROCA  ens explica com veu la cursa

  1. ROGER, preparat per defensar el títol vigent de campió?

Si, hem fet la feina que tocava entrenant al màxim i amb ganes que arribi el dissabte per veure el resultat d’un estiu força dur.

  1. A nivell d’entrenament i forma, et trobes a punt per lluitar a revalidar novament el títol?

Estic en el millor moment de la meva carrera com a duatleta, tant a peu com en bici hem acumulat molt treball i les sensacions han estat molt bones. Arribo amb els deures fets i ara tant sols falta rubricar-ho el dissabte.

  1. Qui seran els teus principals rivals a la cursa?

Els favorits són els francesos que corren a casa i porten un equip molt fort. També hi ha el belga Duvivier, el portuguès Silva, el britànic Tim Don, el rus Yakolev, Victor del Corral... És una prova molt oberta.

  1. A nivell nacional es porta un bon equip, per tal de fer treball en equip si fos necessari i optar per guanyar la prova.

A Espanya la disciplina d’equip no existeix, els premis i les beques són individuals, i en cursa els espanyols seran un rival més. És trist però és així.

  1. Que et sembla que el CERRR IGUALADA, sigui la base de la selecció nacional en aquest campionat mundial?

Ja portem uns anys treballant molt fort per aconseguir estar al màxim nivell i aquest any és la culminació de tota la feina feta amb 3 components a la selecció, sent l’equip que aporta més gent.

  1. Com valores la actual temporada a nivell personal. I a nivell del equip?

A nivell personal ha estat un any tranquil, pensant en la part final de la temporada on tinc grans competicions. Per equips hem guanyat la lliga catalana amb el CERRR i a França he guanyat la lliga francesa amb el Marville. Ara falta tancar la temporada amb algun èxit individual.
  1. Quins objectius et marques a curt termini a nivell de competicions, duatlò, running tan a nivell d’asfalt o cros?

A curt termini, el mundial i el campionat iberoamericà, així com provar la distància Powerman.

  1. Ja tens pensada la nova temporada, com la enfocaràs ara que amb 2 menuts la feina s’acumula una mica...

De cara a la temporada vinent em vull centrar en el duatlò de llarga distància, convinant com sempre amb les curses d’asfalt. Els menuts es porten bé i mentre ells estiguin a l’escola jo aprofitaré per fer kms!

I fins aquí els comentaris d’en ROGER ROCA, al que desitgem molta sort el dissabte a partir de les 5 hores de la tarda, on començarà a defensar el títol i a veure si es capaç d’assolir novament aquest guardó.

També aprofitem per desitjar igual de sort als altres components del equip elit de la selecció nacional, L’ALBERT MORENO i el SERGI RODRIGUEZ